Groothandelscentrum

Onze hoofdvestiging is een modern groothandelscentrum en onderscheidt zich van onze winkels door ons zeer uitgebreide assortiment en door het verlenen van 10% extra handelskorting! bij de kassa. Dit geldt voor al onze producten, behalve op onze al zeer scherp geprijsde boeketten.

Beschikt u over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Dan kunt u gewoon op onze vestiging aan de Legmeerdijk blijven kopen en profiteert u van de 10% extra handelskorting! Graag ontvangen wij dan van u een kopie van het uittreksel Kamer van Koophandel, dat u kunt afgeven aan de kassa of gescand kunt toesturen naar het volgende e-mailadres: o.v.v. uw klantenpasnummer. Door de vernieuwde entree, via een poortjessysteem, kunt u alleen nog met uw klantenpas binnenkomen indien deze gekoppeld is aan een KvK-inschrijving.

Iedereen die een bewijs van inschrijving bij de Kamer van Koophandel kan tonen is hartelijk welkom.

Bent u een trouwe klant, wilt u bij ons blijven kopen, maar beschikt u niet over een inschrijving van de Kamer van Koophandel? Meldt dit dan even bij uw eerstkomende bezoek aan de kassa op onze vestiging aan de Legmeerdijk. Wij bespreken dan met u de verdere mogelijkheden.

Onze overige winkels en verkooppunten zijn en blijven wel volledig ingericht voor u als particuliere - consument. Uiteraard bent en blijft u in al onze overige verkooppunten van harte welkom, deze kunt u vinden aan:

Stationsweg 3Aalsmeer
Poldermeesterplein 8Aalsmeer
Lortenzplein 28Badhoevedorp
A. van SchendellaanUithoorn
Albert HeijnKudelstaart
Dropsstraat 65Mijdrecht
E-marktDe Kwakel
Nog niet in het bezit van een klantenpas?

Vraag deze dan aan in een van onze winkels en wordt ook op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Ook ontvangt u een boeket t.w.v. € 6,50 gratis op uw verjaardag.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Indien er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op, 020-6455232.

Met vriendelijke groet,
Uw Duoplant-Team

Bekijk in PDF

Uitleg Duoplant klantenpas

Indien u producten bij ons koopt, dan ontvangt u bij een uitgave van € 5,00 of meer, één spaarkaartje. Heeft u tien spaarkaartjes? Dan kunt u twee dingen doen. Ofwel u maakt gebruik van de eenmalige korting van € 1,50 of U maakt gebruikt van een van de acties, zoals een gratis bloemetje of plantje voor deze 10 kaartjes, hier kunt u naar vragen bij de kassa. Natuurlijk kunt u ook bij 10 kaartjes een Duoplant klantenpas aanvragen. De klantenpas van Duoplant betekent vooral gemak. De kortingen zijn gelijk ten opzichte van de spaarkaartjes, maar de klantenpas is veel eenvoudiger in gebruik. Met het formaat van een bankpas, heeft U de mogelijkheid om ieder moment het aantal spaarpunten na te kijken. Ook kunnen wij u op de hoogte brengen via onze nieuwsbrieven of mailings, betreft workshops, speciale avonden of acties. De klantenpas is ideaal voor onze vaste klanten.

Spelregels

Gezien het succes van de klantenpas, zijn wij genoodzaakt een aantal spelregels op te stellen voor het gebruik ervan:

  • De klantenpas is bedoeld voor onze vaste klanten. U ontvangt daarom pas een klantenpas als u tien losse spaarkaartjes inlevert. Een los spaarkaartje wordt gegeven bij een minimale besteding van € 5,00 of meer.

  • Uw klantenpas wordt eenmalig gratis verstrekt. Indien u de pas kwijt bent (om welke reden dan ook) of als deze onbruikbaar is geworden, dan kunt u tegen een bedrag van € 2,50 een nieuwe pas aanvragen.

  • Wijzigingen in uw persoonlijke gegevens (adreswijziging bijvoorbeeld) kunt u doorgeven aan onze medewerksters, waarna de gegevens worden aangepast.