Herfstworkshop pakket

en regenachtige dag en toch niet zoveel te doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dit jaar i.v.m. de Corona, helaas geen workshops bij Duoplant. Maar natuurlijk kunt u wel zelf thuis lekker freubelen. Of er een gezellige avond van maken met uw zus of vriendin(nen).

Bestel gemakkelijk dit leuke Doe -het- zelf pakket met een goede begeleiding over hoe u het bloemstuk het beste zelf kunt opmaken. 0.a. door een fijne begeleidende brief en een filmpje met hoe het bloemstuk opgemaakt is.

Klassieke Herfstkrans met vaas

Deze prachtige Herfstklassieker is door iedereen goed te maken! Deze krans wordt o.a. opgevuld met Hortensia, rozen, rozenbottels, lampionnetjes, kortom diverse producten die ook nog eens prachtig indrogen. In het midden van deze klassieker staat een prachtige vaas die o.a. wordt gedecoreerd met lint en een Amaryllis in knop, die droog kan leggen en waarvan u echt ontzettend kunt genieten bij openkomst! In de vaas zitten tevens lampjes verwerkt, zodat het nog gezelliger staat bij u op tafel, het brengt direct sfeer in huis! De vaas kunt u nadat u het bloemstuk toch echt zat bent (want wat zult u lang plezier hebben van deze knaller) ideaal kunne gebruiken voor boeketten, zeker de moderne plukboeketten!

Kortom, een gezellig bezigheid, een prachtig resultaat, doe ook mee en maak je eigen prachtige herfstkrans op!

Kosten 32,50 per persoon bij afhalen

37.00 bij thuislevering (4.50 bezorgkosten in de regio)

Bestel nu!