Duoplant Uithoorn (bloemenstal)

In de bloemenstal van Duoplant Uithoorn kunt u iedere vrijdag en zaterdag terecht voor verse bloemen en boeketten. Al jaren is onze bloemenstal een begrip in Uithoorn en omgeving. Voor de mooiste boeketten, leukste plantenbakken, maar vooral voor alle gelegenheidsbloemwerk kunt u bij onze bloemenstal terecht. Niets is ons te gek! Door ons grote assortiment en enthousiaste team aan ervaren bloembinders blijven wij u verrassen.

Duoplant is een veelzijdig familiebedrijf dat zich iedere dag opnieuw inzet voor het leveren van bloemen en planten tegen de scherpste prijzen. Naast onze eigen kweek, kopen wij onze producten dagelijks vers bij kwekers in de regio, en op de bloemenveiling in Aalsmeer. Als de prijzen in de markt zakken slaan wij onze slag, zodat wij u kunnen verrassen met de leukste aanbiedingen.

Duoplant maakt het verschil door de toewijding van al onze medewerkers. We slagen er in om met een klein maar vooral hecht team uw order in goede staat af te leveren. Iedere medewerker kent de stappen van het proces (van inkoop en verwerking tot en met transport) en we maken het werk altijd met elkaar af.

*Met kerst en Nieuwjaarsdag zijn alle Duoplant winkels gesloten

Duoplant Uithoorn (bloemenstal)

A. van Schendellaan
1422 LE Uithoorn
Telefoon: 020 6455232 (hoofdvestiging)
E-mail: duoplant@duoplant.nl
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten