Duoplant Groothandelscentrum

Onze hoofdvestiging aan de Legmeerdijk 274 in Amstelveen is een modern groothandelscentrum. Het onderscheidt zich van onze winkels door ons zeer uitgebreide assortiment en het verlenen van 10% extra handelskorting! bij de kassa. Dit geldt voor al onze producten, behalve op de al zeer scherp geprijsde boeketten en andere handgemaakte producten.

Op deze locatie bieden wij een groot assortiment aan in zowel bloemen, kamer- en tuinplanten, arrangementen, boeketten en aanverwante artikelen.

Op onze hoofdvestiging maken onze bloemisten alle arrangementen m.b.t. onze lopende abonnementen voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast verzorgen wij hier onze populaire workshops, en bespreken wij met onze klanten de diverse mogelijkheden over bijv. een bruiloft of kantoorbeplantingen.

Duoplant Amstelveen

Op de Legmeerdijk in Amstelveen bent u ook van harte welkom voor het bespreken van de arrangementen voor uw mooiste dag, uw trouwdag! Of geeft u binnenkort een feest? Wij kleden uw feestlocatie prachtig aan met bijzondere bloemenarrangementen en planten conform uw wensen. Indien u een afspraak wilt maken voor het maken van speciaal bloemwerk dan kunt u hiervoor vragen naar Sandra van Tol, ook te bereiken via 06-12929707.

Tevens zijn ook de verenigingen en stichtingen bij ons aan het juiste adres! Wij hebben alles in grote getallen op voorraad en anders is het gemakkelijk te bespreken dit alsnog de volgende dag al in huis te hebben. Wist u dat wij soms ook speciale tarieven hanteren indien u producten in grote getallen afneemt?