Kerst Entertainment avonden

Twee jaar lang zijn onze kerstworkshopavonden helaas niet doorgegaan, maar... dit jaar mogen wij weer!

Op dinsdag 13 en woensdag 14 december kunt u als van ouds genieten van een prachtige avond met entertainment en life muziek en mag u daarbij, zoals u van ons gewend bent gebruik maken van ons grote assortiment kerstmaterialen. U neemt zelf uw eigen kerstondergrond(en) mee en mag maken zoveel als u wilt en wat u maar wilt. Alle materialen zitten bij de kerst entertainment avond in, alleen dient u zelf de ondergronden en een eventuele schaar en-of mesje zelf mee te nemen. Van kitsch tot exotisch van nep tot echt, van pleisters tot oasis, wij verzorgen alles! de avond start om 19.30 uur, aanvang vanaf 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Dit jaar met een speciaal tintje; Onze eigen regionale Tante Joki en Ome Cor komen de avond geheel verzorgen met live muziek en entertainment. Dit komisch duo zal zorgen voor een lach en een traan en maakt onze ouderwets gezellige avonden een groot feest! Kortom, dit mag u niet missen!

De inschrijvingen starten op maandag 24 oktober bij onze winkel aan de legmeerdijk 274 te Amstelveen vanaf 9 uur gedurende de openingstijden. Let op Vol = Vol

Kosten dit jaar:
De avond bedraagt 59,50 euro per persoon

Voor onze vaste klanten hebben wij een speciaal tarief:
Bij inlevering van 10 spaarpunten bedraagt de avond 55,00 euro per persoon

Bij inlevering van 20 spaarpunten bedraagt de avond 49,50 per persoon

Bij voldoende animo kunnen wij nog besluiten er een extra feestavond aan toe te voegen! Kunt u niet op 13 of 14 december maar wil je het niet missen, dan kunt u uzelf op de wachtlijst laten plaatsen voor donderdag 15 december, hiervoor kunt u het beste een mail sturen naar duoplant@duoplant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *