Iedere week verse bloemen in huis.

Bent u het ook zat om elke week te slepen met bloemen onder uw arm? Maak het u zelf gemakkelijk en kies voor een bloemen abonnement van Duoplant!

Ook voor u als particulier verzorgen wij abonnementen, voor iedereen geheel op maat verzorgd en altijd weer verrassend!
Wij bezorgen iedere week of twee weken een vers en prachtig opgemaakt boeket. Het is zelfs mogelijk om de bloemen opgemaakt in de vaas te ontvangen!
Een abonnement verzorgen wij al vanaf 18,50 per boeket (excl. 4,50 bezorgkosten – de eerste drie maanden GRATIS!), maar in overleg is er natuurlijk van alles mogelijk !

Kies ook voor een bloemen abonnement, om de week een bos verse bloemen:

  • (H)eerlijke bloemen
  • Van Hollandse bodem
  • De juiste kwaliteit
  • Vers & zuiver
  • Prachtige seizoensbloemen
  • Altijd weer verrassend

Hoe kunt u de bos bloemen bestellen?

Dat is heel eenvoudig. Mail ons uw adres naar abonnement@duoplant.nl en laat ons weten welk boeket u graag zou willen ontvangen.

Bezorgtijden/dagen

Uw boeket wordt elke donderdag, het liefst tussen 10 en 14 uur bezorgd, maar liever een andere dag, dan kan dit ook zeker in overleg en tevens kunnen wij ook in overleg rond een bepaald tijdstip uw boeket komen bezorgen. Abonnementen op bedrijven en kantoren komen wij altijd op maandag bezorgen. Kunt u de bos bloemen niet op dit tijdstip aannemen? Geen probleem, misschien wel een van uw buren of wellicht heeft u een beschutte plek waar deze mooie bos even kan rusten. Het boeket wordt afgeleverd op water, laat ons daarom weten waar wij uw bloemen achter kunnen laten.
Wilt u wel graag gebruik maken van ons abonnement, maar past de donderdagavond als bezorg dag niet voor u? Neem toch even contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Regio van de bezorgdienst

Aalsmeer, Amstelhoek Amstelveen, Badhoevedorp, De Hoef, De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht, Oude Meer, Rijsenhout, Schiphol, Vinkeveen, Uithoorn, Wilnis

Tell a friend

Ook deze trendy vaas ontvangen? Meld een nieuwe klant bij ons aan d.m.v. een mailadres. Wij sturen naar dit mailadres alle informatie over ons abonnement. Indien uw vriend(in), bedrijf of werkgever een abonnement bij ons afsluit, ontvangt u deze vaas bij de volgende bezorging cadeau!

Uw boeket compleet in vaas ontvangen

Wij kunnen ons voorstellen dat u uw boeket liever niet zelf nog op de vaas wilt zetten, ook wij willen dit natuurlijk gerust voor u doen. Het leuke is dan ook dat u telkens weer een ander boeket in een ander vaas van ons ontvangt. Ook hierbij geldt, bent u niet thuis, zet de lege vaas op een vaste plek dan zetten wij uw boeket compleet in nieuwe vaas voor u neer en nemen de oude vaas mee terug.

Betaling

Na de levering van uw boeket bloemen ontvangt u van ons per mail de rekening, deze rekening dient u 7 dagen na levering van de bloemen aan ons over te maken. Let op! Voordat de nieuwe levering wordt bezorgd moet de betaling van de vorige levering voldaan zijn. Natuurlijk is contant betalen aan de deur ook een mogelijkheid; een mobiele pinautomaat is aanwezig.

Uw abonnement ophalen in de winkel

Wilt u uw abonnement afhalen in een van onze winkels, geen probleem.
Wij registeren graag voor u de dag van afhalen en zorgen dat er altijd weer een verrasend boeket voor u klaarstaat tegen de hierboven genoemde tarieven. Natuurlijk krijgt u bij het afsluiten van een 6 maanden abonnement een vaas van ons cadeau.

Kunt u deze boeketten ook vinden in de winkels

Elke donderdag tot en met zaterdag treft u deze boeketten ook aan in de winkels, maar let op, op =op! Wilt u het boeket niet mislopen, bestel dan uw boeket via de mail.

Uw abonnement een dagje verschuiven

Gaat u met vakantie? Bent u jarig en verwacht u al veel bloemen? Sla uw abonnement dan even over.
Let op! Wilt u iets veranderen in de bezorgplanning, bij bezorging op donderdag kunt u tot maandagavond 23.59 uur wijzigen. Na maandag 23.59 uur staat uw abonnement vast.
Mail het naar abonnement@duoplant.nl

Eenmalig dit boeket laten bezorgen als cadeau of als proef?

Bestel eenmalig dit boeket door te mailen naar abonnement@duoplant.nl ,of bel met 020-6455232. Op een andere dag bezorgen dan de donderdag?
Neemt dan even telefonisch contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Verhuisbericht

Gaat u verhuizen of heeft u tijdelijk een ander adres? Indien het adres in dezelfde woonplaats Is, is dit geen probleem. Geef uw wijziging aan op abonnement@duoplant.nl. Andere woonplaats? Neem dan even telefonisch contact met ons op, 020-6455232.