Vacatures bij Duoplant

Duoplant is een veelzijdig familiebedrijf. Al sinds 1985 zijn wij thuis in het verhandelen van planten, bollen, grond, bloemen, boeketten, arrangementen, kerstbomen en diverse aanverwante artikelen en nog iedere week exporteren wij naar landen als Roemenië.
Rond 2002 zijn wij wij in het weekend begonnen met een simpele bloemenstal, op onze hoofdvestiging aan de Legmeerdijk in Amstelveen. Door de enorme vraag naar onze bloemen en planten is deze bloemenstal inmiddels een kleinschalig no-nonsense tuin/bloemencentrum. In 2008 hebben wij onze eerste bloemenstal in Uithoorn geopend op de vrijdag en zaterdag. En niet lang daarna, in 2009,openden wij tevens een van onze eerste bloemenwinkels in Aalsmeer. Al snel bereidt dit zichzelf uit met diverse bloemenwinkels in onze regio, waaronder twee in Aalsmeer, Badhoevedorp, Mijdrecht en zowel een bloemenstal als winkel in Uithoorn. Tevens leveren wij op onze groothandel hoofdvestiging aan diverse bloemenwinkels, tankstations en supermarkten. En zijn wij ook niet meer weg te denken voor de verenigingen in de buurt.

Wij geloven dat het kopen van bloemen helemaal niet zo duur hoeft te zijn! Met onze prijzen koopt u ook gewoon weer bloemen en planten voor eigen gebruik en niet alleen als cadeau. Juist de combinatie export en bloemenwinkels stelt ons in staat om groot in te kopen. Duoplant is een speler in de markt als het gaat om inkoop en hiervan profiteert de klant: altijd verse producten van een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

De functie – Bloemist
Je bent creatief, enthousiast en adviseert de klanten omtrent bloemenkeuze en andere producten. Met jouw ervaring/opleiding in de bloemen maak je de meest prachtige creaties voor de klant. De klant zal met jouw prachtige arrangement en een glimlach de winkel verlaten. Je kan zowel zelfstandig als samen met collega’s werken en zorgt ervoor dat de winkel er altijd netjes en verzorgd uitziet. Ten alletijden weet jij een klant op een persoonlijke en klantvriendelijke manier te benaderen en luister je naar de wensen van een klant. Met jouw enthousiasme weet je de persoonlijke en teamdoelstellingen te behalen.

Parttime/Fulltime
Wij zijn op zoek naar zowel parttime als fulltime bloemisten. Maar onze voorkeur gaat uit naar min. 32 uur in de week, zodat jij het een vast gezichtbent voor onze klant.
Wat verwachten wij van jou?
Je bezit over een proactieve houding en vindt het leuk om actief klanten te helpen en adviseren. Je hebt een representatieve en open uitstraling. Een afgeronde opleiding of cursus in de bloemenbranche én recente werkervaring in een bloemenwinkel is een vereiste. Je hebt goede mondelinge communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse en Engelse taal. Je bent flexibel quabeschikbaarheid en bent bereid om ook in het weekend te werken. Het liefst ben je woonachtig in onze regio. Bovenal, je bent niet vies van groene handen!
Ben jij creatief, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en zorg jij ervoor de klanten tevreden de deur uit gaan en weer terugkomen? Dan is er altijd plaats voor jou bij Duoplant.

Duoplant voor jou!

Wij bieden je een leuke afwisselende baan met veel creativiteit en klantencontact en een vers en groots assortiment bloemen om mee te werken. Bij Duoplant kom je terecht in een jong en enthousiast team met een gezellige informele sfeer. Wij bieden een marktconform salaris.

Bij ons start je met een inwerkperiode op onze hoofdvestiging op de Legmeerdijk in Amstelveen, waar wij jou graag alles vertellen en leren over ons bedrijf en je opnemen in ons familiare team. Vervolgens zijn er doorgroeimogelijkheden: het runnen van je eigen Duoplant bloemenwinkel. Samen met ons zorg jij dat de winkel draait, de klanten worden geholpen, je de klant blijft verrassen met een prachtig assortiment en ervoor zorgt dat de winkel altijd schoon en netjes is.

Tevens zit Duoplant niet graag stil, wij zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties om onze prachtige bloemen bij de consument onder te brengen, kortom, zoek je een uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Uw bloemist in de regio

Interesse?

Bij het selecteren van de juiste collega zijn je opleiding en ervaring van groot belang. Een goede en duidelijke motivatie en CV zijn voor ons redenen om je uit te nodigen op gesprek. Sollicitaties zonder opleiding of recente ervaring in de bloemen zullen wij niet in behandeling nemen.

Zie jij jezelf al werken bij ons in het team, heb jij interesse in deze leuke afwisselende baan en voldoe jij aan het profiel? Schroom dan niet en neem contact op met Sandra van Tol. E-mail je CV met bijbehorende motivatie naar duoplant@duoplant.nl. Heb je nog vragen of wil je Sandra van Tol graag even persoonlijk spreken dan kan je bellen op telefoonnummer 06-12929707.

Scholieren

Duoplant is vrijwel altijd op zoek naar leuke spontane scholieren en studenten om ons team op de hoofdvestiging te versterken. Ben jij de gehele zaterdag beschikbaar? Min. 15 jaar oud? Werk jij graag in een gezellig team wat van topsport houd en graag beetpakt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Mail jou CV naar duoplant@duoplant.nl t.a.v. Sandra van Tol.

Duoplant Kudelstaart

Stagaires

Ben jij een leergierige en enthousiaste leerling en opzoek naar een leuke en leerzame stage? Dan zit je bij Duoplant goed. Wij bieden stageplekken aan voor zowel BBL als BOL leerlingen.

Duoplant is erkend stagebedrijf voor de volgende opleidingen:

-Medewerker bloem, groen en styling, niveau 2

-Vakbekwaam medewerker bloem, groen en styling, niveau 3

-Verkoopspecialist groene detailhandel niveau 3

 

Duoplant Mijdrecht

Duoplant is per direct op zoek naar een stagiair(e) die het leuk vindt om in een jonge organisatie te werken en die van uitdagingen houdt. Wij bieden een stagiair(e) veel mogelijkheden met bloemen, van boeketten tot bruidswerk maken. Duoplant leidt een stagiair(e) op van beginner tot een all round bloembind(st)er.

Werkzaamheden van je stage zijn onder andere:

  • Klanten helpen in de winkel;
  • Boeketten, stukjes, rouwwerk en bruidswerk maken;
  • Controleren van de kwaliteit van de ingekochte bloemen;
  • Planten onderhouden.
  • Etaleren en stylen van winkels

Wat verwachten wij van jou?:

  • Beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Enthousiast, leergierig en sociaal;
  • Doorzettingsvermogen en creativiteit;
  • Representatief.

Zie jij jezelf al stage lopen ons in het team, heb jij interesse in deze leuke afwisselende stage en voldoe jij aan het profiel? Schroom dan niet en neem contact op met Sandra van Tol. E-mail je CV met bijbehorende motivatie naar duoplant@duoplant.nl. Heb je nog vragen of wil je Sandra van Tol graag even persoonlijk spreken dan kan je bellen op telefoonnummer 06-12929707.