Bloemen bezorgen

In de regio (Aalsmeer, Amstelhoek, Amstelveen, Bovenkerk, Badhoevedorp, De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht, Oude Meer, Uithoorn en Wilnis) worden uw bloemen bezorgd door onze eigen chauffeurs. Zij zijn gespecialiseerd in het bezorgen van delicate goederen zoals rouwstukken en boeketten. De bezorgkosten in deze regio bedragen €4,50.
Ook buiten de regio bezorgen wij bloemen met onze eigen chauffeurs, zoals bijvoorbeeld Amsterdam en omstreken. Echter rekenen wij hiervoor een licht aangepast tarief. Bij het leveren van meerdere boeketten op één locatie rekenen wij natuurlijk maar éénmalig bezorgkosten.

Door u afhalen in één van onze winkels is GRATIS!
Heeft u een product gezien of besteld en u wilt deze bij ons in de winkel afhalen? Bel dan Nico van Tol, hij gaat over de logistiek van onze bloemenwinkels en zorgt ervoor dat u uw bestelling op kunt halen in de winkel van uw keuze! U kunt Nico bereiken via telefoonnummer 06-53184070.

Bezorg mogelijkheden

Bestelt u bloemen voor 14.00 uur dan kunnen wij deze dezelfde dag nog bezorgen in de regio! (niet op zondag, wel op Moederdag). Heeft u een spoed order na 14.00 uur neem dan telefonisch contact met ons op (020-6455232), misschien kunnen wij nog helpen.
Bloemen buiten onze regio kunnen wij tot 11.30 uur uitleveren op dezelfde dag.
In het buitenland bloemen bezorgen kan alleen telefonisch worden nagevraagd en alleen de volgende dag.

Bij bestemmingen verder weg in Nederland werken wij samen met Topbloemen. Op deze manier worden uw bloemen altijd door een officiële bloemist geleverd aan huis. Inmiddels is het zelfs mogelijk om via Topbloemen bloemen in het buitenland te laten bezorgen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden in de winkel!

Bezorgen is mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Bezorging bij particulieren is tussen 9.00 uur en 18.00 uur en bij bedrijven tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Door drukte kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat de levering na 18.00 uur plaats vindt. Helaas is het niet mogelijk om een exact tijdstip te kiezen voor bezorging.
Natuurlijk kunnen wij in overleg met u kijken in hoeverre een bepaald tijdstip mogelijk is, maar dit kunt u alleen telefonisch met ons afspreken!

Bloemen bezorgen in de regio - Duoplant

Aflevering

Voordat het boeket wordt bezorgd, bevestigen onze bloemisten altijd een zakje bloemenvoedsel aan uw boeket. Waar nodig gebeurd hetzelfde met een kaartje of lint met uw persoonlijke boodschap. Daarna plaatsen zij het boeket in een speciale transporttas met water. Handig bij het aannemen van het boeket, en de bloemen blijven tijdens het bezorgen optimaal vers.

Als u (of de ontvanger) niet thuis is proberen wij uw bestelling bij de buren af te leveren. Als dit gelukt is, wordt u hiervan op de hoogte gesteld middels een briefje in de brievenbus. Als de bestelling niet kan worden afgeleverd bij de buren, wordt de bestelling op een later tijdstip nogmaals aangeboden. Ook in dat geval wordt er een briefje achtergelaten om u (of de ontvanger) op de hoogte te stellen.

Duoplant is niet verantwoordelijk voor herlevering in het geval van een onjuiste adressering.