Duoplant: uw bloemist in de regio

Duoplant is een bloemist met passie voor bloemen! Een veelzijdig familiebedrijf dat zich dagelijks inzet voor het leveren van bloemen en planten tegen de scherpste prijzen. Al sinds 1985 verhandelen wij planten, bollen, grond, bloemen, boeketten, arrangementen, kerstbomen en aanverwante artikelen d.m.v. export naar diverse landen, zoals Roemenië.

Met ons unieke groothandelscentrum op de Legmeerdijk in Amstelveen. Onze bloemenwinkels in Badhoevedorp Mijdrecht en Uithoorn. Een bloemenstal in Uithoorn en Kudelstaart, en verkoop via supermarkten zoals Albert Heijn van der Linden in Amstelveen. Zijn wij niet meer weg te denken als bloemist in de regio. Onze website geeft u een globale indruk van wat we doen, maar we nodigen u vooral uit om ons te bezoeken in één van onze winkels!

Voor bedrijven

Er zijn diverse bloemenwinkels, tankstations en supermarkten waar wij de inkoop voor verzorgen, die wij dagelijks of wekelijks voorzien van verse bloemen & planten.
Naast detailhandel heeft ook het bedrijfsleven ons gevonden. Diverse bedrijven maken gebruik van onze creatieve en elke week verschillende arrangementen. Voor deze bedrijven verzorgen wij ook kantoorbeplanting, evenementen en presentaties.

Naast onze eigen kweek, halen wij ook onze producten vers bij kwekers uit de regio en kopen wij onze bloemen en planten in op de bloemenveiling in Aalsmeer, waar wij onze eigen inkoopplaatsen hebben. Wij kopen daar niet alleen op orders in, maar als de prijzen in de markt zakken slaan wij onze slag, zodat wij dagelijks speciale aanbiedingen aan kunnen bieden aan onze klanten in zowel binnen- als buitenland.

Export

Wij exporteren ook veel bloemen & planten zowel binnen als buiten Europa. Onze grootste afnemers zijn onze vaste klanten uit Roemenië, waarvoor wij ook eigen transport in huis hebben met Roemeens sprekende chauffeurs.

Duoplant maakt het verschil door de toewijding van de medewerkers. Wij slagen er in om met een klein en hecht team van bloemisten alle orders in goede staat af te leveren. Iedere medewerker kent de stappen van het proces (van inkoop en verwerking tot en met transport) en we maken het werk altijd met elkaar af. Wij streven ernaar om de producten scherp in te kopen en zorgvuldig te verpakken voor weg- en luchttransport. Onze ervaring en samenwerking met de leveranciers en de klanten, maken dat we op ieder moment in het proces snel de juiste beslissing over assortiment en kwaliteit kunnen nemen.

Duoplant gaat met zijn tijd mee

Door onze vele en goede contacten met bloemisten over heel Nederland kunnen wij voor u uw boeket leveren door heel Nederland!

Wij bezorgen ook op locatie, zowel prachtige boeketten en arrangementen voor particulier als bedrijfsabonnementen. Speciaal hiervoor hebben wij sinds kort deze geheel vernieuwde website, waardoor u simpel en snel bloemen (zowel bedrijf als particulier) kunt bestellen. Om op te halen in een van onze winkels of… natuurlijk met dezelfde glimlach thuis te laten bezorgen!

Uw bloemist in de regio