Alle reviews


Top!

14/05/2024

Heel mooie bos en snel geleverd

Noa

Uitstekende service

06/04/2024

Na telefonisch contact het boeket van de webshop aangepast.

In één woord top.

Hartelijk dank.

Jenny

Ook even na de verstreken uiterste besteltijd

03/03/2024

Top service en wat is beloofd, ook prima uitgevoerd ! Reuze bedankt.

Truus Koster

Deze keer het verassingsboeket besteld en het is prachtig met aparte bloemen zoals anthurium,prothea,strelitzia en andere mooie bloemen,heel blij mee.

16/02/2024

Een heel mooi groot boeket voor een goede prijs.

Coby Spaargaren

ValentijnsBoeket

14/02/2024

Het is de 2e keer dat ik bloemen bij Duo Plant bestelt heb . Deze keer weer een mooi boeket, zorgvuldig samengesteld , alhoewel mijn budget dit keer wat kleiner was, toch weer meer dan tevreden.

Dank jullie wel! Jullie hebben mijn moeder weer heel erg blij gemaakt!

Anne-Marie

Valentine

14/02/2024

Super service, dank jullie wel !! Heel mooi en leuk

Dirk been

Rouwstuk

19/01/2024

Super tevreden.Na wat telefonisch en Whatsapp contact hebben zij een heel mooi rouwstuk afgeleverd.Hun werkwijze is snel en respectvol.Ze hebben en geven je het volste vertrouwen.Op de dag van bezorging een foto ontvangen van het rouwstuk,precies zoals afgesproken en precies zoals het eruit moest zien.Dat gaf echt een geweldig gevoel!Bedankt Duoplant!

Lucy

rouwboeketten

30/12/2023

Online 2 rouwboeketten besteld aan de hand van de foto’s op de website. Dat ging makkelijk. In het echt waren de boeketten nog veel mooier dan op de foto. Op tijd geleverd ondanks dat het niet in de buurt is. De ontvanger was er heel erg blij mee. Duoplant is zeker een aanrader.

Agnes

Schitterend boeket en fijne persoonlijke service

28/12/2023

Na prettig telefonisch overleg is het boeket aangepast. Via whatsapp een foto gekregen. Het boeket was schitterend geworden! Alle lof voor de persoonlijke service!

J.C. Buis

Online boeket

24/11/2023

Het boeket zag er minstens net zo mooi uit als op de website. Mijn familie was er erg blij mee, dus mijn bestelling is helemaal geslaagd.

Aline Klein

Schrijf je eigen review!