Alle reviews


Echt prachtig bloemstuk

Rated 5 out of 5
28/05/2022

Echt hele goede klantervaring .
Fijne communicatie. Ga volgende keer zeker naar Duo ant!

Arie Laagwater

Mooiste bos bloemen voor een heel goede prijs

Rated 5 out of 5
25/05/2022

Elke keer weer de mooiste bloemen, sta ik versteld van de schappelijke prijs, en hoelang ik kan genieten van de bos.

Angelique

Mooi rouwboeket

Rated 5 out of 5
20/05/2022

Voor de tweede keer een mooi rouwboeket laten maken bij Duoplant. Het zag er uit als op het voorbeeld op de website. Dus ik ben er tevreden over. En het is betaalbaar.

J. Smit

Rouwarrangementen

Rated 5 out of 5
09/04/2022

Een vertrouwd adres sinds jaren en ik weet dat het altijd goed is. Zoals altijd zijn de bestelde rouw arrangementen en boeketten prachtig en conform de foto’s op de site. Snelle levering en niets is teveel. Op het laatste moment had ik nog linten besteld en deze lagen netjes op tijd klaar. TOP service!

Kimwa Banen

Zonnig rouwboeket

Rated 5 out of 5
15/03/2022

Helemaal zoals de bedoeling was. Een zonnig rouwstuk, niet te stijf. En de foto was ik ook echt blij mee, boven verwachting en zeker om te onthouden. Dank

Ursula Hesseling

Weer top geregeld

Rated 5 out of 5
23/02/2022

Zoals gewoonlijk was het weer een prachtig boeket. Al jaren voor ons een vertrouwd adres.

Rob

Prachtig rouwwerk

Rated 5 out of 5
20/02/2022

Uitstekende service heel mooi stuk van 2 harten met rode en witte rozen en kistbedekkend ook rood met wit,goed geholpen en precies zo als wij het besteld hadden. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen.

Ineke van den brink

TOP SERVICE - EEN AANRADER!

Rated 5 out of 5
19/02/2022

Prachtig uitgevoerd rouwhart.
Fantastische service door het sturen van een foto en de verwachte tijd van aflevering, (in Naarden) die precies klopte!
Dit maken we tegenwoordig te weinig mee! Hartelijk dank!

Joke van Ieperen

Fijne service

Rated 5 out of 5
15/02/2022

Buiten het mooie boeket, fijne en correcte service

Frank

Mooi boeket

Rated 4 out of 5
14/02/2022

Ik koos voor de optie: boeket keuze bloemist.
Het is een mooi boeket geworden.

Anja Brugman

Schrijf je eigen review!