Bezorgen van rouwstukken.

Bij een ervaren uitvaartbloemist als Duoplant kunt altijd rekenen op een zorgvuldige en correcte service. Alle rouwbloemen worden keurig op tijd, op de door u gewenste locatie bezorgd. Zo hoeft u zich om de bloemen geen zorgen te maken, en kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.
 
Het bezorgen van rouwstukken in de regio (Aalsmeer, Amstelhoek, Amstelveen, Bovenkerk, Badhoevedorp, De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht, Oude Meer, Uithoorn en Wilnis) wordt verzorgd door onze eigen chauffeurs. Zij zijn gespecialiseerd in het bezorgen van delicate goederen zoals rouwstukken en rouwboeketten. 
De bezorgkosten in bovenstaande regio voor rouwstukken bedragen € 6,00. Bij het leveren van meerdere rouwstukken op één locatie rekenen wij natuurlijk maar eenmalig bezorgkosten.

Bezorgen buiten de regio van rouwstukken. 

Ook buiten onze regio bezorgen wij rouwstukken met onze eigen chauffeur, echter rekenen wij hiervoor een aangepast tarief van €15,00 (+ €0,19 per km).
Dit is niet van toepassing voor rouwboeketten, bezorgkosten Nederland € 6,00.
 

Hoe werkt dit?

Duoplant werkt samen met andere, voor ons bekende, bloemisten in Nederland.
Wij bespreken met hen uw order en leggen alle contacten.

Voorbeeld: U besteld een boeket voor een kennis in Leeuwarden via onze website.
Deze bestelling wordt doorgegeven aan een bloemist in de buurt van het afleveradres die uw bestelling verder keurig regelt.

Soms bepalen wij om alsnog zelf de order zelf te bezorgen, bijvoorbeeld bij een grotere hoeveelheid, een speciale opdracht of als wij geen goed gevoel hebben over het plaatsen van deze order bij een andere bloemist.

 
Bij rouwarrangementen ligt de situatie echter wat gevoelig.
Het verzorgen van bloemen bij een uitvaart heeft onze grootste zorg. Uw bestelling voor rouwstukken (niet van toepassing op rouwboeketten) geven wij daarom niet graag uit handen. Daar komt bij dat onze prijzen voor rouwarrangementen zo scherp zijn, dat de gemiddelde bloemist in Nederland uw bestelling niet kan overnemen zonder het bloemstuk aan te passen.
U kunt echter begrijpen, dat het voor ons onmogelijk is om onze chauffeurs voor € 6,- heen en weer te laten rijden naar het eerdere voorbeeld in Leeuwarden. Om al onze klanten (in elke woonplaats) een eerlijke prijs en de keuze te geven, werken we daarom met een prijs per km voor het bezorgen van rouwarrangementen buiten onze regio.
Buiten de regio betaald u een standaard bezorg tarief van € 15,- (per order) + € 0,10 cent per km. Tijdens het invoeren van het afleveradres berekent de website automatisch de bezorgkosten. Zo kunt u direct zien of het bestellen van uw rouwstuk bij Duoplant (wat de prijs betreft) nog steeds interessant voor u is.

Rouwstuk gratis afhalen in de winkel

Heeft u een rouwstuk gezien of besteld en u wilt deze bij ons in de winkel afhalen? Bel dan Nico van Tol, hij gaat over de logistiek van onze bloemenwinkels en zorgt ervoor dat u uw rouwstuk kunt ophalen in de winkel bij u in de buurt! U kunt Nico bereiken op het nummer 06-53184070.