Bezorgen van rouwstukken.

Bij een ervaren uitvaartbloemist als Duoplant kunt altijd rekenen op een zorgvuldige en correcte service. Alle rouwbloemen worden keurig op tijd, op de door u gewenste locatie bezorgd. Zo hoeft u zich om de bloemen geen zorgen te maken, en kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.
 
Het bezorgen van rouwstukken in de regio (Aalsmeer, Amstelhoek, Amstelveen, Bovenkerk, Badhoevedorp, De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht, Oude Meer, Mijdrecht Schiphol, Uithoorn en Wilnis) ofwel de regio wordt verzorgd door onze eigen chauffeurs. Zij zijn gespecialiseerd in het bezorgen van delicate goederen zoals rouwstukken en rouwboeketten. 
De bezorgkosten in bovenstaande regio voor rouwstukken bedragen € 7,50. Bij het leveren van meerdere rouwstukken op één locatie rekenen wij natuurlijk maar eenmalig bezorgkosten.

Bezorgen buiten de regio van rouwstukken. 

Ook buiten onze regio bezorgen wij rouwstukken met onze eigen chauffeur, echter rekenen wij hiervoor een aangepast tarief van  €0,45 per km, heen en terug. Alle adressen in Amsterdam hebben een bezorgkosten a € 15,00. Tevens kunnen wij ook voor u kijken naar de mogelijkheden om het rouwboeket of bloemstuk uit te besteden aan een andere bloemist in de regio, dit kan alleen telefonisch of in de winkel worden besteld.
 
 

Hoe werkt dit?

Duoplant werkt soms ook samen met andere, voor ons bekende, bloemisten in Nederland. Wij bespreken met hen uw order en leggen alle contacten. Maar in de meeste gevallen zullen wij zelf het bloemwerk uitleveren en de hiervoor gebruikelijke km vergoeding hanteren. Heeft u hierover vragen dan kunt u ons altijd even telefonisch benaderen of uiteraard bestellen in de winkel. Let op! Zij zullen in de meeste gevallen nooit datgene exact kunnen opmaken zoals onze foto´s op de website i.v.m. een wisselend bloemenassortiment.

 
Bij rouwarrangementen ligt de situatie echter wat gevoelig.
Het verzorgen van bloemen bij een uitvaart heeft onze grootste zorg. Uw bestelling voor rouwstukken (niet van toepassing op rouwboeketten) geven wij daarom niet graag uit handen. Daar komt bij dat onze prijzen voor rouwarrangementen zo scherp zijn, dat de gemiddelde bloemist in Nederland uw bestelling niet kan overnemen zonder het bloemstuk aan te passen.
U kunt echter begrijpen, dat het voor ons onmogelijk is om onze chauffeurs voor € 7,50 heen en weer te laten rijden naar het eerdere voorbeeld in Leeuwarden. Om al onze klanten (in elke woonplaats) een eerlijke prijs en de keuze te geven, werken we daarom met een prijs per km voor het bezorgen van rouwarrangementen buiten onze regio.
Buiten de regio betaald u een standaard bezorg tarief van € 0,45 cent per km, heen en terug. Tijdens het invoeren van het afleveradres berekent de website automatisch de bezorgkosten. Zo kunt u direct zien of het bestellen van uw rouwstuk bij Duoplant (wat de prijs betreft) nog steeds interessant voor u is.

Rouwstuk gratis afhalen in de winkel

Heeft u een rouwstuk gezien of besteld en u wilt deze bij ons in de winkel afhalen? Bel dan Nico van Tol, hij gaat over de logistiek van onze bloemenwinkels en zorgt ervoor dat u uw rouwstuk kunt ophalen in de winkel bij u in de buurt! U kunt Nico bereiken op het nummer 06-53184070.