Als ervaren uitvaartbloemist kunt u bij Duoplant altijd rekenen op een zorgvuldige en correcte service. Alle rouwbloemen worden keurig op tijd op de door u gewenste locatie bezorgd. Zodat u zich hier geen zorgen meer om hoeft te maken en in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare.
 
Het bezorgen van rouwstukken in de regio Aalsmeer, Amstelhoek, Amstelveen, Bovenkerk, Badhoevedorp, De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht, Oude Meer, Uithoorn en Wilnis wordt verzorgd door onze eigen chauffeurs. Zij zijn gespecialiseerd in het bezorgen van delicate goederen zoals rouwstukken en rouwboeketten. 
De bezorgkosten in deze regio voor rouwarrangementen bedragen €6,00. Bij het leveren van meerdere rouwstukken op één locatie rekenen wij natuurlijk maar eenmalig bezorgkosten.
Bezorgen buiten de regio van rouwarrangementen.
Ook buiten onze regio bezorgen wij rouwstukken met onze eigen chauffeur, echter rekenen wij hiervoor een aangepast tarief van €15,00 (+ €0,20 per km). 
 

Hoe werkt dit?

Duoplant werkt samen met andere bloemisten in Nederland via de organisatie Topbloemen.
Voorbeeld: u besteld een boeket voor een kennis in Leeuwarden via onze website. Deze bestelling wordt (via Topbloemen) doorgegeven aan een bloemist in de buurt van het afleveradres die uw bestelling verder keurig afhandelt.
 
Bij rouwarrangementen ligt de situatie echter wat gevoelig. Het verzorgen van bloemen voor een uitvaart heeft onze grootste zorg, uw bestelling voor rouwstukken geven wij daarom niet graag uit handen. Daar komt bij dat onze prijzen voor rouwarrangementen zo scherp zijn, dat de gemiddelde bloemist in Nederland uw bestelling niet kan overnemen zonder het bloemstuk aan te passen.
U kunt begrijpen, dat het voor ons onmogelijk is om onze chauffeurs voor €6,- heen en weer te laten rijden naar ons eerdere voorbeeld in Leeuwarden. Om al onze klanten in elke situatie een eerlijke prijs en de keuze te geven, werken we daarom met een speciale prijs per km voor het bezorgen van rouwarrangementen buiten onze regio.
Buiten de regio betaald u een standaard bezorg tarief van €15,- (per order) + € 0,20 cent per km. Tijdens het invoeren van het afleveradres berekent de website automatisch de bezorgkosten, zo kunt u direct zien of het bestellen van uw rouwstuk bij Duoplant (wat de prijs betreft) nog steeds interessant voor u is.

Rouwarrangement afhalen in de winkel

Heeft u een rouwstuk gezien of besteld en u wilt deze bij ons in de winkel afhalen? Bel dan Nico van Tol, hij gaat over de logistiek van onze bloemenwinkels en zorgt ervoor dat u uw rouwstuk gratis kunt ophalen in de winkel bij u in de buurt! U kunt Nico bereiken op het nummer 06-53184070.