Export

Wij streven ernaar om producten voor export scherp in te kopen en zorgvuldig te verpakken voor weg- en luchttransport. Onze export ervaring en goede samenwerking met leveranciers en klanten, maken dat we op ieder moment in het proces snel de juiste beslissing over assortiment en kwaliteit kunnen nemen. Wij hebben eigen inkoopplaatsen op Bloemenveiling Aalsmeer en kopen niet alleen op order in. Als de prijzen in de markt zakken, dan slaan we onze slag zodat wij dagelijks speciale aanbiedingen kunnen bieden aan onze klanten in zowel binnen- als buitenland.

Verwerking

Kwaliteit en zorgvuldigheid spelen bij Duoplant in alle schakels van het dagelijkse proces een beslissende rol. Nico van Tol heeft de dagelijkse leiding over de kwaliteitscontrole en het verzendklaar maken van de producten voor de export. Door de korte lijnen en de gedrevenheid van onze medewerkers zorgen wij ervoor dat uw producten goed beschermd aan het transport beginnen. Ineke van Tol draagt zorg voor de volledige administratieve en de verwerking van het proces.

Verkoop

Het persoonlijke contact met onze klanten is voor ons van groot belang en zien wij van doorslaggevende aard om te kunnen voldoen aan de vraag van de klanten. Duoplant gelooft in openheid van zaken en geeft haar klanten inzicht in het bedrijf. Al verloopt bij export veel communicatie telefonisch en digitaal, ons vak blijft mensenwerk. Wij nemen onze klanten graag mee naar kwekers en de veilingklok. Wij bezoeken onze export klanten al 30 jaar regelmatig in eigen land, om zodoende ook de markt van de klant te leren kennen. Door het klantcontact, kennis van de lokale markt en productkennis kunnen wij optimaal aan uw vraag voldoen en staan wij garant voor dienstverlening op maat. Neem contact op met Dion (Kamer-, tuinplanten en bloembollen) en André (bloemen) voor meer informatie.

Wij zijn op de volgende manieren bereikbaar:

Dion van Tol

Tuinplanten, kamerplanten en bloembollen

+31 6 127 26 042

André van Tol

Snijbloemen & Webshop

+31 6 535 12 431

Nico van Tol

Logistiek

+ 31 6 531 84 070

Fax

+31 20 645 09 26

Transport

Duoplant heeft twee eigen vrachtwagens. Door het inzetten van onze eigen vrachtwagens kunnen wij nog flexibeler inspelen op de wensen van onze klanten. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring met het vervoer van planten en bloemen en zij zullen onze vrachtwagen overal in Europa bij u voor de deur neer zetten! Voorts hebben wij ook een goede relatie met transporteurs die exclusief voor Duoplant rijden. Door de intensieve samenwerking met hen kunnen zij ook de kwaliteit leveren die onze klant van ons verlangt. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw eigen vrachtwagen inzet voor het transport. Naast vervoer over de weg verzorgen wij ook luchtvrachttransport voor u.