Bollen Manden Vullen

Wat was het een waanzinnig succes, Bollen manden vullen met alle kinderen waarvan de basisscholen gingen staken. Vrijdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur stond ons team voor de kinderen klaar om bollen manden te vullen en pannenkoeken te eten.

Wat was het een succes, jullie kwamen om stipt 14.00 uur met grote getallen naar binnen. Maar liefst 75 kinderen hebben in totaal deze leuke bollenmanden opgevuld.

Allereerst konden alle kinderen voor een bedrag van 9,50 een mand kopen met muntjes, met deze muntjes konden ze een pannenkoek krijgen, drinken en een snoepje. Maar voordat iedereen aan de versnaperingen begon moest er natuurlijk eerst gewerkt worden en van dit werk kreeg je natuurlijk wel vieze handen! Dit was voor sommige van jullie even wennen, maar voor ons een prachtig gezicht.

Er werd een mooie bollen lasagne gemaakt van diverse kleuren tulpen, narcissen, krokussen en/of hyacinten.

En daarna mocht de bollenmand gevuld worden met zelf uitgezochten kleuren violen of primula.

Wat hebben jullie er allemaal een hoop werk in gestopt en wat was het ontzettend leuk om te zien dat hier zoveel enthousiasme voor was. Wij hebben van jullie genoten en hopen dat jullie ontzettend veel plezier zullen hebben van jullie eigen opgemaakte bollenmand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *