Tulpen aanbieding

Vorige week hebben jullie de tulpen al masaal bij ons gevonden, ze gaan als broodjes de deur uit! Maar ook deze week hebben wij ze weer, 50 tulpen voor 5,00 euro! Voornamelijk in de kleur geel, maar dat is juist een prachtige voorjaarskleur! Help de kwekers, en koop tulpen, deze zijn in al onze winkels verkrijgbaar, maar let op! op = op!

6 reacties op “Tulpen aanbieding

  • Sandra Van Tol zegt:

   Goedemorgen Anna, dat kan. We kunnen vandaag leveren, maar dat ligt er natuurlijk aan waar? Wellicht wilt u mij andere bellen 06-12929707.

   Met vriendelijke groet, Sandra van Tol

  • Sandra Van Tol zegt:

   Goedendag,

   wij bezorgen niet elke dag in Leiden.
   Soms kunnen wij het combineren omdat wij bijvoorbeeld voor wat speciale opdrachten toch die kant op moeten. mvg Duoplant – Sandra

  • Sandra Van Tol zegt:

   Goedendag, ik ben bang dat er rond de Moederdag zo goed als geen tulpen meer zullen zijn. Of de kwaliteit dusdanig slecht. Wij kunnen u hiervan op de hoogte houden als u dit wilt, maar 90% zeker dat dit niet meer gaat lukken. Capelle aan der IJssel ligt niet standaard in onze route, dit doen wij alleen als wij het kunnen combineren met andere orders of als hier de bezorgkosten voor worden betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *