Verschillende vormen rouwstukken

Rouwbloemen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zo is er bijvoorbeeld het rouwboeket, de biedermeier, hartvorm of creatief gestoken rouwstuk. Een belangrijk verschil is de wijze van binden. Wanneer u rouwbloemen wilt bestellen, bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende vormen. In dit bericht geven wij een overzicht van de verschillende vormen.

Biedermeier

De biedermeier een veelgevraagd arrangement als rouwbloemstuk. Duoplant maakt met diverse bloem- en bladmaterialen stijlvolle bolvormige biedermeiers zodat de bloemen van alle kanten mooi uitkomen. Welke keuze u ook maakt, rustig in één kleur of gemengd opgemaakt, de biedermeier vormt een stijlvol en veelzijdig grafstuk.

Creatief gestoken

Vroeger waren er specifieke rouwbloemen, zoals lelies en aronskelken. Tegenwoordig is met bloemen echter alles mogelijk, zoals de creatief gestoken rouwstukken van Duoplant. Bij creatief gestoken (ook wel groep gestoken genoemd) rouwstukken worden vaak bijzondere bloemen gebruikt, maar soms ook materialen zoals bijvoorbeeld een seringentak. 

Druppelvorm

Zoals de naam al zegt, heeft dit rouwwerk de vorm van een druppel. Het rouwstuk begint bovenin voller en loopt mooi uit. De rouwstukken in druppelvorm van Duoplant zijn bijzonder stijlvol en leverbaar in diverse kleuren en formaten. Al onze rouwstukken kunnen naar wens worden voorzien worden van een lint met een tekst naar keuze.

Hartvorm

Een rouwstuk in in de vorm van een hart is een prachtige manier om uw liefde en respect voor de overledene te uiten. Duoplant kan het rouwhart met rozen opmaken of met andere soorten bloemen. In ons assortiment vindt u zowel open als gesloten rouwharten in verschillende afmetingen.

Ovaalvorm

Een rouwstuk in ovaalvorm van Duoplant is klassiek, stijlvol en leverbaar in diverse kleuren en formaten. Uw rouwstuk wordt door onze bloemisten met de grootst mogelijke zorg opgemaakt. Een rouwstuk in ovaalvormig is ook uitstekend geschikt als kistbedekking.

Persoonlijk rouwstuk

Een persoonlijk rouwstuk is een bijzondere manier om uw liefde voor de overledene te laten blijken. Bij Duoplant heeft u de mogelijkheid om een persoonlijk rouwstuk te laten maken voor uw dierbare.
Denk hierbij aan de favoriete sport, hobby, favoriete speelgoed of spel, kledingstuk of iets anders wat uw dierbare kenmerkt.

Rouwboeket

Een rouwboeket is een liggend boeket, gebonden zodat deze liggend mooi uitkomt. De boeketten zijn meestal verkrijgbaar in klein, middel en groot.

Speciale vorm

Een rouwstuk in een speciale vorm is mogelijk in verschillende kleuren en formaten. Als het maar past bij de wensen van degene die het besteld. Denk hierbij aan een rouwstuk in de vorm van een ster, een vlinder, een kruis of zelfs een beer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *