Vacature Beetpakker

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een gezellige dame of heer die ons gezellige en hechte team wilt komen versterken! Dagelijks werk je met onze verse bloemen waarvan we bloemwerk maken voor elke gelegenheid. Je bent het liefst ook ervaren met het maken van grote boeketten en bloemstukken. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het helpen van klanten, verwerken van bloemen en het verzorgen van de winkel. Creativiteit en enthousiasme zijn belangrijk in onze branche!

Waar moet je aan voldoen:

– Geen 9 tot 5 mentaliteit

– Beetpakker

– Klantvriendelijk

– Winkelervaring

– Enthousiast

– Leergierig

– Het liefst een rijbewijs

Wie zijn wij: Wij zijn een familiebedrijf met o.a. diverse bloemenwinkels, een kleinschalig tuincentrum, export en bloemenstallen in de regio van Aalsmeer. Je komt te werken in een jong en fris team. We houden van een goede en gezellige werksfeer waar doorpakken wordt gewaardeerd.

Wat bieden we jou:

– Parttime of Fulltime functie, voor minimaal 24 uur per week, mogelijkheid om halve dagen te werken.

– In ieder geval beschikbaar op woensdag, vrijdag en het liefst de zaterdagen

– Salaris, conform CAO

– Een heerlijk groot en vers assortiment

– Kansen met groeimogelijkheden en zelf mogelijkheden voor het runnen van een eigen winkel.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je cv en motivatie naar duoplant@duoplant.nl t.a.v. Sandra van Tol Mocht je geen ervaring hebben in de bloemen en planten, maar wel winkelervaring dan staan wij altijd open voor het toesturen van je CV, wellicht kunnen wij altijd kennismaken om te kijken of wij jouw wellicht intern kunnen opleiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *