Scholieren gezocht

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken die kanjer die ons gezellige en hechte team op bijv. de zaterdag komt versterken en eventueel op andere doordeweekse dagen uit school indien mogelijk. die ons gezellige en hechte team wilt komen versterken !

Dagelijks werk je met onze verse bloemen waarvan we bloemwerk maken voor elke gelegenheid. Je helpt de klanten of doet wat meer achtergrond werk met bijv. het bijhouden en netjes houden van de winkel. Het watergeven van de planten en het winkel klaarmaken van de producten voor onze winkels.

Waar moet je aan voldoen:

  • beschikbaar op zaterdagen
  • Klantvriendelijk
  • beetpakker
  • enthousiast

Wie zijn wij: Wij zijn een familiebedrijf met o.a. diverse bloemenwinkels, ene kleinschalig tuincentrum, export en bloemenstallen in de regio van Aalsmeer. Je komt te werken in een jong en fris team. We houden van een goede en gezellige werksfeer waar doorpakken wordt gewaardeerd.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je cv en motivatie naar duoplant@duoplant.nl t.a.v. Sandra van Tol Mocht je geen ervaring hebben in de bloemen en planten, maar wel winkelervaring dan staan wij altijd open voor het toesturen van je CV, wellicht kunnen wij altijd kennismaken om te kijken of wij jouw wellicht intern kunnen opleiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *